Peach și zmeură crocantă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați piersica și zmeura crocantă. Această rețetă servește 10. O porție conține 525 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr brun, fulgi de ovăz cu gătit rapid, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Peach-Zmeură Crocantă, Zmeură Piersic Crocant, și Zmeură Piersic Crocant.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți interiorul unui vas de copt oval de 10 x 15 x 2 de 1/2 inch.
Scufundați piersicile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi puneți-le în apă rece. Cojiți piersicile și feliați-le în pene groase și așezați-le într-un bol mare.
Adăugați coaja de portocală, 1/4 cană zahăr granulat, 1/2 cană zahăr brun și 2 linguri de făină. Aruncă bine. Amestecați ușor zmeura. Lăsați amestecul să stea timp de 5 minute. Dacă există mult lichid, adăugați încă 1 lingură de făină.
Turnați piersicile în vasul de copt și neteziți ușor blatul.
Combinați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr granulat, 1/2 cană de zahăr brun, sare, fulgi de ovăz și untul rece, tăiat cubulețe, în vasul unui mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete.
Se amestecă la viteză mică până când untul este de dimensiuni de mazăre și amestecul este sfărâmicios.
Presărați uniform deasupra piersicilor și zmeurii.
Coaceți timp de 1 oră, până când blatul este rumenit și crocant și sucurile sunt bulbucate.
Se servește imediat sau se păstrează la frigider și se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 20 până la 30 de minute, până se încălzește.