Peach și Prosecco Ice

Peach și Prosecco Ice
Peach și Prosecco Ice ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 152 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână 1 pungă de 16 uncii piersici feliate congelate, suc de portocale, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Peach Prosecco, Peach Prosecco Punch, și Peach Prosecco Spritzers.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mediu până se dizolvă zahărul. Amestecați piersicile și sucurile de piersici rezervate în procesor până când piersicile sunt tocate mărunt. Cu mașina în funcțiune, turnați treptat sirop de zahăr; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați Prosecco și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
3
Transferați amestecul în recipient. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista