Peach-Topped Înger Plăcintă
Piersic-Topped înger plăcintă este un vegetarian desert. O porție conține 66 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 45. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, albușuri de ou, napolitane de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Peach-Topped Înger Plăcintă, Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, și Toffee-topped ciocolată înger alimente tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.
Zdrobiți 28 de napolitane fin. Bateți albușurile de ou într-un castron mare cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând până se formează vârfuri tari.
Adăugați firimituri de napolitane, praf de copt și 1 linguriță. vanilie; se amestecă ușor până se omogenizează.
Se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit. Stați napolitane rămase în jurul marginii plăcii de plăcintă.
Coaceți 1-1 / 4 ore sau până când amestecul de albuș de ou este ferm și ușor rumenit. Se răcește complet.
Bateți smântâna și vanilia rămasă într-un castron mic cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Se întinde peste plăcintă; deasupra cu piersici.