Peach Tarte Tatin este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 318 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Peach Tarte Tatin, Peach Tarte Tatin, și Peach-Nectarine Tarte Tatin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați zahărul, 3 linguri de apă și siropul ușor de porumb într-o tigaie mică antiaderentă. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie
3
Se ia de pe foc. Amestecați rapid untul nesărat, sucul proaspăt de lămâie și sarea. Turnați imediat caramelul într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Suc De Lămâie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Așezați sferturi de piersici necojite, cu pielea în jos, în cercuri concentrice deasupra caramelului în tigaie, acoperind complet caramelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
5
Coaceți până când piersicile sunt doar fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți tava de tort din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
7
Întindeți foaia de foietaj pe suprafața de lucru ușor făinată până la pătratul de 12 inci. Folosind fundul sau placa de tartă cu diametrul de 10 inci ca ghid, decupați rotund. Pierce patiserie peste tot cu furculiță. Acoperiți piersicile în tava de tort cu patiserie rotundă; apăsați patiseria în jurul piersicilor la marginea tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Formă Tartă
8
Coaceți tarta până când patiseria este umflată și aurie adâncă, aproximativ 27 de minute. (Poate fi pregătit cu 6 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea în tigaie la temperatura camerei. Reîncălziți tarta în cuptorul 350 F pentru 10 minute înainte de a continua.)
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
10
Lasă tarta să se odihnească 5 minute.
11
Tăiați în jurul marginii tăvii de tort pentru a slăbi patiseria.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
12
Așezați platoul mare peste tigaia pentru tort. Folosind mănuși de cuptor, țineți tigaia și platoul ferm împreună și inversați, permițând tarta să se așeze pe platou. Ridicați cu grijă tava de tort. Rearanjați orice piersici care ar fi putut fi dislocate. Tarta rece 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Mitt
Formă De Tort
13
Se presara cu coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
14
Tăiați tarta caldă în pene; se serveste cu frisca.