Peach Sabayon cu piersici balsamice
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Sabayon de piersici cu piersici balsamice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, vin, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piersici la grătar cu cremă balsamică de piersici albe, Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon, și Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon.
Instrucțiuni
Aruncați ușor piersicile cu oțet și 1 lingură de zahăr, apoi lăsați să macereze 30 de minute.
Când piersicile au macerat 15 minute, combinați gălbenușurile, vinul, țuica și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe și bateți cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare până când sabayon înregistrează 140 F pe termometru, aproximativ 7 minute. Continuați să bateți peste apă fierbinte până când sabayon s-a triplat în volum și formează o panglică groasă atunci când bătăile sunt ridicate, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Scoateți vasul din cratiță.
Împărțiți piersicile și sucul lor în 4 boluri și acoperiți cu sabayon.