Peach Sabayon cu piersici balsamice

Peach Sabayon cu piersici balsamice
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Sabayon de piersici cu piersici balsamice ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți zahăr, vin, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Piersici la grătar cu cremă balsamică de piersici albe, Piersici Cu Whisky Japonez Sabayon, și Piersici prăjite, nectarine și cireșe cu Sabayon.

Instrucțiuni

1
Aruncați ușor piersicile cu oțet și 1 lingură de zahăr, apoi lăsați să macereze 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
OțetOțet
ZahărZahăr
2
Când piersicile au macerat 15 minute, combinați gălbenușurile, vinul, țuica și restul de 3 linguri de zahăr într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe și bateți cu un mixer electric portabil la viteză medie-mare până când sabayon înregistrează 140 F pe termometru, aproximativ 7 minute. Continuați să bateți peste apă fierbinte până când sabayon s-a triplat în volum și formează o panglică groasă atunci când bătăile sunt ridicate, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ZahărZahăr
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Scoateți vasul din cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Împărțiți piersicile și sucul lor în 4 boluri și acoperiți cu sabayon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista