Peach Pie Pops
O porție conține 121 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 79 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, amidon de porumb, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Pops De Gheață De Afine-Piersici, și vanilie Peach pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara cu biciul.
Adăugați piersici; aruncați pentru a acoperi. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul este gros si bulbuc si acopera piersicile.
Se ia de pe foc. Se răcește complet.
Între timp, încălziți cuptorul la 450 F. F. Linia 2 foi cookie cu hârtie pergament de gătit.
Îndepărtați 2 cruste de plăcintă din pungi; derulați pe suprafața de lucru înmuiată. Folosind un tăietor rotund de 3 1/2 inch, tăiați 8 runde din fiecare crustă.
Așezați 8 runde pe fiecare foaie de cookie. Apăsați ușor 1 stick de ambarcațiuni în centrul fiecărei runde. Puneți amestecul de fructe uniform pe fiecare rundă până la 1/2 inch de margine.
Îndepărtați restul de 2 cruste de plăcintă din pungi; derulați pe suprafața de lucru înmuiată. Folosind tăietor rotund de 4 inci, tăiați 8 runde din fiecare crustă.
Tăiați fiecare rundă în benzi late de 1/4 inch.
Așezați jumătate de benzi la o distanță de 1/4 inch peste umplere pe fiecare rundă. Țeseți fâșiile rămase peste și sub. Marginile sigiliului.
Ungeți fâșiile cu oul rămas.
Se presară cu zahăr spumant.
Coaceți 10 până la 13 minute sau până când crusta este maro aurie.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire; se răcește complet.