Peach Limeade Granita
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegan rețete pentru cutia dvs. de rețete, Granita de Limeade de piersici ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, frunze de mentă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ghimpat Piersic Limeade Granita, Bourbon-Piersic Limeade, și Bourbon Peach Limeade.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă și următoarele 3 ingrediente (prin frunze de mentă) într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute. Se răcește 40 de minute.
Scoateți și aruncați menta.
Puneți jumătate din amestecul de piersici într-un blender; procesați până se omogenizează.
Turnați amestecul de piersici piure într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci.
Combinați amestecul de piersici rămas și sucul de lămâie în blender; procesați până se omogenizează.
Adăugați la vasul de copt.
Congelați până la înghețarea parțială (aproximativ 2 ore). Răzuiți cu o furculiță, zdrobind orice bulgări. Înghețați, răzuind cu o furculiță la fiecare 45 de minute, 1 1/2 ore sau până la înghețarea completă. Scoop în feluri de mâncare desert, si garnisiti cu felii de piersici și crengute de menta, dacă se dorește.