Peach-Ginger Pulpe De Pui
Această rețetă servește 35. Dacă 45 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coapse de pui piersic-ghimbir ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți coapse de pui, ghimbir, conserve de piersici și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pulpe de pui cu sos de ghimbir-piersic, Pulpe de pui cu sos Chipotle-piersic, și Pulpe de pui la gratar cu salsa de piersic-var.
Instrucțiuni
Amestecați conservele, ghimbirul și muștarul într-un bol mic. Puneți deoparte 1/4 cană; puneți amestecul rămas într-un bol mediu.
Adăugați piersici, ardei grași și scallions într-un castron mediu cu amestec de conserve. Se amestecă ușor. Se amestecă busuiocul și sucul de lămâie. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Puneți puiul pe o foaie de copt căptușită cu folie într-un singur strat. Strângeți jumătățile de var pe ambele părți ale puiului; condimentează cu sare și piper.
Porniți toate arzătoarele de grătar și preîncălziți la mediu-înalt (350F până la 204°). Când grătarul este gata, opriți un arzător pentru căldură indirectă și lăsați-l pe alții pentru căldură directă.
Puneți puiul pe grătar la foc direct. Acoperiți și grătați timp de 5 minute pe fiecare parte. Ungeti carnea de pui cu restul de conserve amestec și pentru a trece la gratar raft peste căldură indirectă. Acoperiți și grătați timp de 10 minute mai mult, întorcând o dată și ungând des.
Scoateți puiul din grătar; lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Se servește cu gust de piersici rezervat.