Peach-Ginger Slaw este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 235 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piersici, oțet de vin de orez, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Slaw De Ghimbir Crocant, și Picant Ghimbir Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește complet (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Între timp, jeleu cu microunde într-un castron mare pentru microunde, la 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Bateți în oțet și următoarele 2 ingrediente până se amestecă. Adăugați treptat ulei de canola într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați amestec de salată de varză și aruncați pentru a acoperi. Amestecați ușor piersicile. Se amestecă nuci pecan; se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De Pui
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nuci Pecan
Sare
6
Se servește imediat sau se acoperă și se răcește până la 8 ore, amestecând nuci pecan și sare după gust chiar înainte de servire.