Peach Gelee Candy

Peach Gelee Candy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Peach Gelee Candy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pectină lichidă, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Peach Gelee Candy, Rosa XlX-Gel De Piersici XlX, și Miere Bourbon dovleac Panna Cotta cu piersic-caise Gel Elixte.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8x8 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Combinați piersicile și sucul de lămâie într-un blender. Puree până la foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-o cratiță la foc mediu, se amestecă 1/2 cană de zahăr și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de zahăr și pectină. Folosind un termometru, încălziți la 205 grade F (96 grade C) și gătiți, amestecând continuu, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți din căldură.
6
Turnați piureul de piersici în vasul de copt pregătit. Agitați ușor și atingeți blatul pentru a îndepărta bulele de aer. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați aproximativ jumătate din 1/2 cană de zahăr peste un covor de copt din silicon și răsturnați gelul de piersici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Îndepărtați folia de plastic și presărați cu zahăr. Tăiați orice margini inegale și tăiați gelee în 25 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista