Peach Cobbler Dump Tort I
Peach Cobbler Dump Cake s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 205 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 3346 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de prăjituri, piersici în sirop greu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Încercați Peach Cobbler Dump Tort, Apple Afine Dump Tort Cizmar, și Spargere Afine Cobbler Dump Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Goliți piersicile în fundul unei tigaie de 9x13 inch. Acoperiți cu amestecul de tort uscat și apăsați ferm.
Tăiați untul în bucăți mici și așezați deasupra amestecului de tort.
Se presara cu scortisoara.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute.