Peach-Bourbon Sours
Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție conține 173 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bourbon, conserve de piersici, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, Gem De Piersici Bourbon, și Peach Bourbon Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună conservele de piersici și apa fierbinte într-un ulcior de sticlă până când conservele sunt dizolvate.
Bateți în bourbon și suc de lămâie.
Umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Se adaugă o treime din amestecul de bourbon; se acoperă cu capac și se agită până se răcește bine.
Se toarnă peste gheață în 2 (8-până la 12-oz.) ochelari. Repetați procedura cu amestecul de bourbon rămas.
* Conservele de mure, caise sau ghimbir fără semințe pot fi înlocuite.
Adăugați garnituri pentru a se potrivi sau a completa aroma de conserve pe care o alegeți. Murele proaspete și crenguțele de mentă arată grozav pe paharele de mure-Bourbon, în timp ce feliile de lămâie și kiwi sunt atingeri fanteziste ale cocktailurilor de ghimbir-Bourbon.