Peach-Bourbon Cheesecake
Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de ouă, făină, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Piersici Prăjite Cu Bourbon, Pâine prăjită franceză albă de piersică-Bourbon cu sirop de arțar alb de piersică-Pecan, și Gem De Piersici Bourbon.
Instrucțiuni
Pentru dulceața de piersici-bourbon: curățați piersicile cu un cojitor de legume, groapă și tocați grosier. Măsurați 4 căni de piersici tocate într-un cuptor olandez din oțel inoxidabil de 6 litri sau emailat și amestecați cu un tocător de cartofi până când este zdrobit uniform. Se amestecă zahărul și următoarele 3 ingrediente.Aduceți amestecul la fierbere; se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă pectina.
Lăsați spuma să se așeze (aproximativ 1 minut). Îndepărtați și aruncați orice spumă.Pentru cheesecake: Preîncălziți cuptorul la 32
Se amestecă împreună firimituri de cracker graham, unt și 2 linguri. zahăr până când firimiturile sunt umezite; apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu arc de 9 inci ușor unsă.
Coaceți la 325 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 300.Bateți 1 cană de zahăr, făină și cremă de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați extract de bourbon și migdale, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați 3/4 cană smântână, bătând doar până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică doar până când sunt amestecate după fiecare adăugare. (Nu exagera.) Crusta Dot cu linguri de ceașcă de gem de la. (Nu răspândiți.)
Se toarnă aluatul peste gem.
Coaceți la 300 timp de 1 oră, 45 de minute sau până când centrul de cheesecake abia se mișcă când tigaia este atinsă.Opriți cuptorul.
Scoateți cheesecake; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare a cheesecake-ului pentru a slăbi din tigaie.Întoarceți cheesecake la cuptor și deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește cheesecake 1 oră în cuptor.
Scoateți din cuptor; se răcește complet pe un suport de sârmă
Acoperiți și răciți 8 până la 24 de ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Imprastiati restul de cana de smantana peste blatul de cheesecake; lingura 2 linguri de dulceata in centrul de smantana