Peach-Blueberry Pops
Peach-Blueberry Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 14 cenți pe porție. Un amestec de afine, zahăr, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pops De Gheață De Afine-Piersici, Peach Pie Pops, și Galete De Piersici Și Afine De Piersici Cu Zahăr De Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 10 bețișoare pop într-un castron cu apă caldă.
Combinați 1 cană de piersici și afine și tocați grosolan împreună (fructele ar trebui să rămână groase). Umpleți ușor formele pop cu fructe.
Combinați piersicile rămase, nectarul și zahărul într-un castron de blender sau robot de bucătărie; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă suc peste fructe pentru a umple matrițele pop. Poke fructe cu un băț de bambus sau cuțit subțire de câteva ori și atingeți partea de jos a mucegaiului pe tejghea de câteva ori pentru a elibera orice bule de aer.
Așezați capacul deasupra și introduceți bețișoare umede.
Așezați mucegaiul în congelator și congelați timp de 8 până la 12 ore.
Pentru a vă desface PoP-urile: umpleți chiuveta de bucătărie cu apă călduță. Treceți apă peste capac de câteva ori pentru a-l slăbi. Treceți fundul matriței prin apă de 5 sau 6 ori pentru a slăbi PoP-urile.
Așezați matrița pe un prosop de bucătărie curat și trageți în sus de bețișoarele din mijloc pentru a îndepărta toate cele 10 POP-uri și capacul. Rotiți din nou în apă dacă toate PoP-urile și capacul nu se ridică. Apoi scoateți PoP-urile de pe capac. Păstrați PoP-urile în congelator într-un singur strat în pungi de congelator ziplock.