Pc4rigord Tarta Cu Nuca

Pc4rigord Tarta Cu Nuca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de nucă P Cormrigord. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 457 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ou, nuci, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fondue Perigord, Tarta De Nuc, și Tarta Cu Nuca De Zmeura.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un castron mare (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie (sau pulsați în procesor) până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre. Bateți împreună oul și 3 linguri de apă cu gheață cu o furculiță și amestecați în amestecul de făină (sau puls) până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Strângeți o mână mică: dacă aluatul nu se ține împreună, adăugați mai multă apă cu gheață, 1/2 lingură odată, amestecând (sau pulsând) până se încorporează. (Nu suprasolicitați amestecul sau produsele de patiserie vor fi dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
3
Adunați aluatul împreună, cu un răzuitor de patiserie dacă aveți unul și apăsați pe un disc de 5 inci. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Întindeți aluatul între 2 foi de folie de plastic într-o rundă de 12 inci. (Dacă aluatul devine prea moale pentru a lucra, răciți până când este ferm, 10 până la 15 minute.) Puneți aluatul în tava de tartă (aruncați folia de plastic), apăsând pe lateral. Rulați sucitorul peste marginea superioară pentru a tăia excesul de aluat, apoi apăsați lateral pentru a face aluatul să urce ușor deasupra marginii tigaiei. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
știft De Rulareștift De Rulare
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
1
Tapetați o tigaie cu 4 fețe cu folie și puneți-o în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Prăjiți ușor nucile în tigaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un castron și readuceți tigaia la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Încălziți crema într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Aduceți apă și 1 1/2 căni de zahăr la fiert într-o cratiță grea de 3 litri la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, apoi spălați orice cristale de zahăr din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe, fără agitare, tigaie turbionare ocazional, astfel încât culorile caramel uniform, până la chihlimbar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se adaugă imediat, dar încet, smântână fierbinte (se va bule furios). Odată ce bulele scad, amestecați nucile și untul și gătiți la foc mediu, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
CremăCremă
7
Se toarnă umplutura în coajă de tartă și se presară uniform cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Coaceți în tigaie 25 de minute (verificați tarta după 15 minute, iar dacă partea superioară devine prea întunecată în pete, acoperiți ușor cu folie).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Reduceți cuptorul la 325 F și coaceți până când umplutura este setată și maro-auriu profund și crusta este aurie, încă 10 până la 15 minute (umplutura se poate vărsa peste margine în pete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se răcește tarta pentru a se încălzi în tigaie, 30 până la 45 de minute, apoi se îndepărtează partea tigaiei (nu se răcește complet înainte de a scoate partea tigaiei sau tarta se va lipi).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile.* Tarta se păstrează, învelită bine în folie și răcită, 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista