PBJ Crunch baruri
PBJ Crunch Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 623 calorii, 10g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Dacă aveți la îndemână firimituri de cracker graham, zahăr, unt de arahide cald și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crunch " Baruri, Crunch Baruri, și Oreo Crunch baruri.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă ovăzul, făina, zahărul alb, zahărul brun, firimiturile de cracker graham și scorțișoara în vasul unui mixer. Folosind accesoriul pentru tel, tăiați untul în amestec până se sfărâmă. Apăsați aproximativ jumătate din amestec în fundul unui vas de copt negreșit de 9x13 inci.
Întindeți untul de arahide peste amestecul de ovăz. Amestecați jeleul pentru a-l răspândi și rotiți-l în untul de arahide.
Presărați amestecul de ovăz rămas peste untul de arahide și stratul de jeleu; bateți ușor până se lipeste.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 35 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în bare.