Pb și J pâine crusta budinca
Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 575 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pâine, untul de arahide cremos, laptele și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eggless caramel pâine budinca, aburit nu coace pâine budinca, Plăcintă cu budincă de ciocolată cu crustă de arahide sărată, și Plăcinte Cu Oală De Porc Cu Crustă De Budincă De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Puneți 2 căni de lapte, ouăle, untul de arahide, zahărul, vanilia și sarea într-un blender și amestecați până se omogenizează, având grijă ca untul de arahide să fie bine emulsionat în amestec.
Se toarnă într-un castron mare, apoi se amestecă restul de 2 căni de lapte. Se amestecă pâinea și se lasă deoparte să se înmoaie aproximativ 10 minute.
Se toarnă acest amestec în tava de copt pregătită.
Așezați linguri de jeleu, gem sau conserve preferate în jurul amestecului de pâine, împingându-le puțin cu lingura.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când budinca este rumenită, umflată și puțin fermă.
Tăiați în pătrate pentru a servi.