Paștele Kugelhopf

Paștele Kugelhopf
Paștele Kugelhopf este un vegetarian garnitură. O porție conține 659 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Kugelhopf, Kugelhopf, și Kugelhopf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă și 1 linguriță. zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară drojdie și se lasă să stea până se spumează, 5 minute. Unt și făină o tigaie Kugelhopf sau Bundt de 10 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Folosind un mixer electric, cremă de unt și restul de 3/4 cană de zahăr la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde, apoi creșteți la mediumînaltă și bateți până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Amestecul va arăta coagulat.) Bateți în coaja de lămâie, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
SareSare
5
Adăugați amestecul de drojdie; adăugați treptat 2 căni de făină. Bate pe mediu, răzuire castron, pana se omogenizeaza, 5 minute. Adăugați treptat făina rămasă; bate până când aluatul este elastic. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Ungeți un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați aluatul în el, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos și amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
AluatAluat
PunchPunch
8
Transferați aluatul în tigaia pregătită, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până când aluatul se află la 1/2 inch de partea superioară a mucegaiului, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Coaceți Kugelhopf până devine auriu, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la 177° și coaceți până când un tester de tort iese curat, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați Kugelhopf să se răcească timp de 5 minute, apoi întoarceți din tigaie pe un suport pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari; felie cu un cuțit zimțat; se serveste cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista