Paștele Kugelhopf
Paștele Kugelhopf este un vegetarian garnitură. O porție conține 659 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Kugelhopf, Kugelhopf, și Kugelhopf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă și 1 linguriță. zahăr într-un castron.
Se presară drojdie și se lasă să stea până se spumează, 5 minute. Unt și făină o tigaie Kugelhopf sau Bundt de 10 cani.
Folosind un mixer electric, cremă de unt și restul de 3/4 cană de zahăr la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde, apoi creșteți la mediumînaltă și bateți până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare. (
Amestecul va arăta coagulat.) Bateți în coaja de lămâie, sare și vanilie.
Adăugați amestecul de drojdie; adăugați treptat 2 căni de făină. Bate pe mediu, răzuire castron, pana se omogenizeaza, 5 minute. Adăugați treptat făina rămasă; bate până când aluatul este elastic. Se amestecă stafidele.
Transferați aluatul în el, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos și amestecați migdalele.
Transferați aluatul în tigaia pregătită, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până când aluatul se află la 1/2 inch de partea superioară a mucegaiului, 45 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Coaceți Kugelhopf până devine auriu, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la 177° și coaceți până când un tester de tort iese curat, 30 de minute.
Lăsați Kugelhopf să se răcească timp de 5 minute, apoi întoarceți din tigaie pe un suport pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari; felie cu un cuțit zimțat; se serveste cu unt.