Paștele Kugelhopf este un vegetarian garnitură. O porție conține 659 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de sare, făină, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Kugelhopf, Kugelhopf, și Kugelhopf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună apă și 1 linguriță. zahăr într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se presară drojdie și se lasă să stea până se spumează, 5 minute. Unt și făină o tigaie Kugelhopf sau Bundt de 10 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Folosind un mixer electric, cremă de unt și restul de 3/4 cană de zahăr la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde, apoi creșteți la mediumînaltă și bateți până devine ușor și pufos. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Amestecul va arăta coagulat.) Bateți în coaja de lămâie, sare și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Vanilie
Sare
5
Adăugați amestecul de drojdie; adăugați treptat 2 căni de făină. Bate pe mediu, răzuire castron, pana se omogenizeaza, 5 minute. Adăugați treptat făina rămasă; bate până când aluatul este elastic. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Ungeți un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Transferați aluatul în el, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore. Puneți aluatul în jos și amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Aluat
Punch
8
Transferați aluatul în tigaia pregătită, acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până când aluatul se află la 1/2 inch de partea superioară a mucegaiului, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți Kugelhopf până devine auriu, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la 177° și coaceți până când un tester de tort iese curat, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lăsați Kugelhopf să se răcească timp de 5 minute, apoi întoarceți din tigaie pe un suport pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari; felie cu un cuțit zimțat; se serveste cu unt.