Paște Ciocolată Zmeură Torte
Torta de zmeură de ciocolată de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 353 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime per portie. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți zahăr vanilat, ouă, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 27%. Încercați Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură, Crema De Ciocolata Paște Torte, și Tort de Paște cu ciocolată-caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia de jos a unei tigaie cu formă de arc de 10 inch cu hârtie pergament.
Într-o cratiță grea la foc mic sau folosind un cazan dublu, amestecați untul sau margarina și cola și încălziți.
Scoateți tigaia din aragaz și adăugați ciocolată, amestecând pentru a se topi.
Lăsați acest amestec să se răcească complet.
Într-un bol mic de amestecare, amestecați conservele de zmeură și sucul de lămâie împreună. În castronul unui mixer electric, bateți ouăle cu zahăr și zahăr vanilat timp de 10 minute la viteză mare.
Bateti ciocolata racita, topita in amestecul de ou pana cand este bine incorporata (amestecul se va dezumfla, Dar este in regula). Se amestecă amestecul de conservare a zmeurii.
Așezați tigaia pregătită cu formă de arc pe o foaie de prăjituri în cuptor și reduceți căldura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Coaceți 55 până la 60 de minute până când tortul este gata. Tortul se face atunci când partea de sus are o crustă ușoară și pare setată. Tortul poate crește și cădea, dar este bine. Refrigerați tortul câteva ore.
Pentru a face glazura: topiți chipsurile de ciocolată cu unt sau margarină într-un cazan dublu; se amestecă pentru a se topi uniform. Se răcește, apoi se toarnă peste tortul răcit înainte de servire.