Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată

Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată
Coconut Pavlovas cu fructe tropicale și înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, zahăr, secțiuni portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Crepe De Nucă De Cocos Cu Fructe Tropicale Și Cremă De Migdale Bananan, Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, și Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați hârtie pergament peste o foaie mare de copt. Desenați cercuri de 6 (4 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați extract; bate bine. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți nuca de cocos în amestec de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 6 cercuri desenate. Folosind partea din spate a lingurii, formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Coaceți la 250 timp de 1 oră sau până se usucă. Opriți cuptorul și lăsați cuiburile de bezea să se răcească în cuptorul închis cel puțin 4 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Puneți 1/4 cană de înghețată în fiecare cuib de bezea și acoperiți cu aproximativ 2/3 cană de amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
9
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista