Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată

Pavlovas de nucă de cocos cu fructe tropicale și înghețată
Coconut Pavlovas cu fructe tropicale și înghețată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, zahăr, secțiuni portocalii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Crepe De Nucă De Cocos Cu Fructe Tropicale Și Cremă De Migdale Bananan, Fructe tropicale cu fistic și nucă de cocos, și Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați hârtie pergament peste o foaie mare de copt. Desenați cercuri de 6 (4 inci) pe hârtie pergament. Întoarceți hârtia pergament și fixați-o cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați extract; bate bine. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți nuca de cocos în amestec de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între cele 6 cercuri desenate. Folosind partea din spate a lingurii, formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
7
Coaceți la 250 timp de 1 oră sau până se usucă. Opriți cuptorul și lăsați cuiburile de bezea să se răcească în cuptorul închis cel puțin 4 ore. Îndepărtați cu grijă cuiburile de bezea de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Puneți 1/4 cană de înghețată în fiecare cuib de bezea și acoperiți cu aproximativ 2/3 cană de amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
9
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista