Pavlovas de Mango și afine
Pavlovas de Mango și afine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 312 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă ai i lingură suc de lămâie, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Salată de verdeață mixtă de afine-Mango cu vinetă de afine-Guava, Mango-Afine Cizmar, și Mic Dejun Cu Afine Și Mango.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie. Într-un castron mare, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul superfin, eu o lingură la un moment dat și continuați să bateți până când bezea este groasă, lucioasă și rigidă. Bateți rapid în 2 lingurițe de suc de lămâie, amidon de porumb și vanilie. Lingurați bezea în 6 movile distanțate uniform pe foaia căptușită cu pergament. Folosind vârful lingurii, faceți o fântână în fiecare bezea.
Coaceți bezeaua timp de 5 minute sau până când se usucă ușor și se fixează. Reduceți temperatura la 22
Coaceți timp de 1 oră. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua în cuptor timp de I oră cu ușa cuptorului închisă. Bezeaua ar trebui să fie perfect albă și crocantă la exterior, dar mestecată în interior.
Aruncați feliile de mango și afinele cu restul de 1 linguriță de suc de lămâie și presărați cu zahăr superfin, dacă doriți. Puneți bezea pe farfurii de desert. Bateți smântâna grea și lingura pe bezea. Se acoperă cu feliile de mango și afine, Se cerne zahărul cofetarilor peste blaturi și se servește imediat.