Pavlovas de ciocolată cu căpșuni cu miere

Pavlovas de ciocolată cu căpșuni cu miere
Ciocolata Pavlovas cu căpșuni miere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de albușuri de ou, sare, cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pavlovas cu căpșuni și Balsamic, Ciocolată Pavlovas, și Ciocolată Și Zmeură Pavlovas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti pavlovas, acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați 8 cercuri (4 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; asigurați-vă cu bandă de mascare.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Cerneti impreuna cacao si amidon din cartofi; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4
Puneți sarea și albușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Bateți în oțet și 1 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați amestecul de cacao peste suprafața amestecului de albus de ou; bateți la viteză mică doar până când sunt încorporate, răzuind părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lingurați aproximativ 1/2 cană amestec de albus de ou în fiecare cerc desenat pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Întindeți amestecul de albus de ou pe cercuri folosind spatele unei linguri; faceți o indentare în centrul fiecărui cerc de bezea pentru a forma un cuib.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți la 275 timp de 1 oră. Opriți cuptorul; răciți bezele în cuptorul închis cel puțin 12 ore sau până când se usucă complet. Îndepărtați cu grijă bezea din hârtie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a pregăti căpșunile, combinați fructele de pădure și ingredientele rămase într-un castron; aruncați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră; aruncați ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Așezați 1 cerc de bezea pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Topiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
11
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista