Pavlovas De Boabe Proaspete

Pavlovas De Boabe Proaspete
Fresh Berry Pavlovas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 212 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. Cap de la magazin și ridica mure, CR comerciale fra aproxormme fra, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, și Pavlovas Cu Boabe Mixte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 8 (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare. Bateți albușurile și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între 8 cercuri desenate pe foaia de copt. Formați bezeaua în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Opriți cuptorul; răciți bezeaua în cuptorul închis timp de cel puțin 2 ore sau până când se usucă complet. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lingurați iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele și întindeți-le la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Combinați 1/2 cană de zahăr, iaurt scurs și crme frache. Puneți amestecul de iaurt uniform în bezea. Completați fiecare porție cu 2 linguri fiecare de căpșuni, mure și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista