Pavlovas De Boabe Proaspete
Fresh Berry Pavlovas ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 212 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,18 USD pe porție. Cap de la magazin și ridica mure, CR comerciale fra aproxormme fra, albușuri de ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Berry Pavlovas, Berry Pavlovas, și Pavlovas Cu Boabe Mixte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 8 (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați cu bandă de mascare. Bateți albușurile și crema de tartru cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Împărțiți uniform amestecul de albuș de ou între 8 cercuri desenate pe foaia de copt. Formați bezeaua în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Opriți cuptorul; răciți bezeaua în cuptorul închis timp de cel puțin 2 ore sau până când se usucă complet. Îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie.
Lingurați iaurtul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele și întindeți-le la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Combinați 1/2 cană de zahăr, iaurt scurs și crme frache. Puneți amestecul de iaurt uniform în bezea. Completați fiecare porție cu 2 linguri fiecare de căpșuni, mure și afine.