Pavlovas Cu Boabe Mixte

Pavlovas Cu Boabe Mixte
Pavlovas de boabe mixte este un fără gluten și vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați mure, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas De Fructe Mixte, Pavlovas De Fructe Mixte, și Berry Pavlovas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 F și tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Rotiți albii într-un castron metalic așezat peste o cratiță cu apă clocotită până abia se încălzește la atingere. Bateți albușurile cu sare într-un mixer electric în picioare până când țin vârfuri moi. Bateți în 2 căni de zahăr superfin și continuați să bateți până când amestecul menține vârfuri rigide și lucioase (Vezi nota bucătarilor, mai jos). Se amestecă împreună restul de 1/2 cană de zahăr superfin și amidon de porumb. Bateți în bezea, apoi bateți în oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Lingurați 8 movile de bezea (fiecare înălțime de aproximativ 2 inci și aproximativ 1/2 cană) la distanță de 1 inch pe fiecare foaie de copt căptușită. Împărțiți orice bezea rămasă între movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt crocante, dar încă moi în interior, 1 până la 1 1/4 ore în total. Dacă bezeaua nu este încă crocantă după 1 1/4 ore, opriți cuptorul și răciți-l în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați de la pergament la rafturi pentru a se răci. (Bezeaua se poate lipi dacă este răcită complet pe hârtie.)
1
Chiar înainte de servire, aruncați căpșunile cu suc de lămâie și 1/4 cană zahăr granulat și lăsați să stea, aruncând ocazional până se dizolvă zahărul, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2
Adăugați mure și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
3
Bateți smântâna cu vanilia și restul de 1 1/2 linguri de zahăr granulat cu bătătoarele curățate. Atingeți ușor bezeaua cu spatele unei linguri pentru a crea indentări, apoi puneți niște frișcă și fructe de pădure pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
FrișcăFrișcă
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista