Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette de saumon au Crabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, crab, vermut și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Crabe Beninoise, Souffl Int Au Crabe, și Creme D ' Argenteuil au Crabe (supă de sparanghel cu Crab-Franța ) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime și țineți fiecare jumătate sub apă curgătoare rece, separând straturile pentru a clăti bine, apoi feliați subțire. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu, topiți 1 lingură de unt.
Se adaugă prazul și se amestecă des până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron.
Sortați prin crab și aruncați orice bucăți de coajă.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie; când este topit, adăugați crab și amestecați adesea doar până la cald, 1 până la 2 minute. Împingeți într-o parte a tăvii.
Între timp, clătiți somonul și uscați-l. Ținând un cuțit ascuțit la un unghi de 45, tăiați carnea transversal de pe piele în felii groase de 1/8 până la 1/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 12 (Vezi notele). Pe rând, așezați felii plate și lingurați aproximativ 1 lingură de crab cald pe capătul larg. Începând de la acest capăt, rotiți somonul strâns în jurul crabului și așezați-l, cusătură în jos, în tigaie.
Se toarnă vermut în jurul rulourilor.
Transferați tigaia cu rulouri de somon într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 și coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 12 până la 15 minute. Cu o lingură pliată, transferați rulourile de somon pe farfurii, acoperiți ușor cu folie sau folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald.
Adăugați smântână și praz rezervat la tigaie și fierbeți la foc mare până când lichidul este ușor îngroșat și redus la aproximativ 1 1/3 căni, 8 până la 9 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Sosul de lingură în mod egal în jurul rulourilor de somon și garnisiți cu arpagic și pene de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.