Paula ' s perfect Pie Crust
Crusta perfectă de plăcintă a Paulei ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, făină, scurtare a legumelor și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 168 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, cernem împreună făina, sarea și zahărul.
Adăugați scurtarea și rupeți-o cu mâinile în timp ce începeți să o acoperiți cu făina.
Adăugați cuburile de unt rece și lucrați-l în făină cu mâinile sau cu un tăietor de patiserie. Lucrați-l repede, astfel încât untul să nu devină prea moale, până când amestecul este sfărâmicios, ca făina de porumb foarte grosieră.
Adăugați apa cu gheață, puțin câte puțin, până când amestecul se reunește formând un aluat. Aduceți aluatul împreună într-o minge.
Când vine vorba împreună opri de lucru altfel aluatul va primi supra-lucrat și greu. Împărțiți aluatul în jumătate și aplatizați-l ușor pentru a forma o formă de disc. Înfășurați fiecare disc în plastic și răciți-l la frigider pentru aproximativ 30 de minute. Pe o suprafață înmuiată, rotiți fiecare disc într-un cerc de 10 până la 11 inci pentru a face o plăcintă de 9 inci.