Paula ' s cel mai simplu somon vreodată

Cel mai simplu somon al Paulei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 252 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați apă, amestec de pansament, fileuri de somon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 92%. Încercați Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen, Cel Mai Simplu Somon Picant La Grătar, și Paula Mac și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic. Aranjați somonul într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de pansament peste fileuri.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 15 minute.
Scoateți capacul și se coace încă 5 minute sau până când gradul dorit de coacere.
Se Toarnă 2004 David Bruce Central Coast Pinot Noir. Un pește cu gust mai puternic necesită un vin roșu blând, mai degrabă decât un alb. Acesta este proaspăt și fructat și are o aciditate plăcută.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat, de fructe albe și tropicale, compensat de nuanțe ușoare de pâine prăjită. La gust, prezintă un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și o structură a corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă toasty.