Paula Deen Savannah Mare Plăcintă Cu Mere

Paula Deen Savannah Mare Plăcintă Cu Mere
Paula Deen Savannah High Apple Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1701 calorii, 17g de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr brun ferm, zahăr, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Savannah Gumbo-Paula Deen, Paula Deen Plăcintă Cu Mere, și Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați făina în scurtare cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați sare și amestecați suficientă apă pentru a face aluatul rigid. Frământați ușor împreună. Răciți aluatul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
SareSare
4
Folosiți 1/3 din aluatul de plăcintă pentru crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Rulați crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
6
Așezați-vă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
7
Combinați merele, făina, zahărul și scorțișoara și amestecați ușor cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Într-un castron mic combinați untul, zahărul brun, făina, nucile pecan și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Strat acest amestec fiecare atât de des între mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
10
Folosind bol inoxidabil, începeți să stratificați merele felie cu felie, ușor suprapuse începând de la cercul exterior al bolului și lucrând spre centru. Împingeți ferm pe măsură ce straturile se construiesc. Rotunjiți stratul superior de felii de mere când ajungeți în vârf. Puneți un singur strat de mere feliate în crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Luați tigaia cu crusta de jos în mâna stângă și vasul inoxidabil de mere feliate în mâna dreaptă și inversați. Puneți vârfurile degetelor sub marginea bolului pentru a elibera aerul și ridicați ușor. Apăsați și mere ferme și îndreptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
BolBol
12
Adăugați felii de măr pentru a îndepărta marginile ascuțite (pentru a nu perfora aluatul de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
MărMăr
13
Adăugați felii de mere deasupra plăcintei pentru a rotunji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
14
Adăugați 4 linguri de paste de unt deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
15
Întindeți crusta superioară folosind aluatul de plăcintă rămas. Așezați ușor crusta superioară peste movila de mere. Neteziți părțile laterale ale crustei de plăcintă spre partea inferioară a plăcintei, trăgând pe o crustă suplimentară. Prindeți în jos pentru a sigila 2 straturi împreună. Crimp pie pentru prima dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
16
Tăiați crusta suplimentară cu spatele unui cuțit ascuțit. Re-sertizați marginile și împingeți spre plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
17
Periați cu lapte și presărați zahăr frecându-vă mâna stângă de jos în sus pentru a vă răspândi uniform zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
LapteLapte
18
Puneți 5 orificii de abur cu un cuțit mic spre partea superioară a plăcintei. Nu vă aerisiți în partea de sus, deoarece va face ca plăcinta să se deschidă pe măsură ce se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
19
Coaceți între 350 și 375 de grade F timp de 1 oră, 20 de minute până la 1 oră și 30 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră.
21
Întindeți toppingul cald de caramel Pecan deasupra crustei începând de la baza plăcintei deasupra canelurii și lucrând spre vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BazaBaza
Nuci PecanNuci Pecan
22
Stropiți caramel pecan topping cu ciocolată semidulce, ciocolată cu lapte și ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
23
Topiți caramelele complet în cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
24
Adăugați lapte evaporat și amestecați până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
25
Adăugați nuci pecan tocate și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
26
Se întinde peste plăcintă începând de la bază și lucrând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Revista