Paula Deen Savannah High Apple Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 1701 calorii, 17g de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Un amestec de zahăr brun ferm, zahăr, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Savannah Gumbo-Paula Deen, Paula Deen Plăcintă Cu Mere, și Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați făina în scurtare cu aromă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați sare și amestecați suficientă apă pentru a face aluatul rigid. Frământați ușor împreună. Răciți aluatul înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Sare
4
Folosiți 1/3 din aluatul de plăcintă pentru crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Rulați crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
6
Așezați-vă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
7
Combinați merele, făina, zahărul și scorțișoara și amestecați ușor cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Într-un castron mic combinați untul, zahărul brun, făina, nucile pecan și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Strat acest amestec fiecare atât de des între mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
10
Folosind bol inoxidabil, începeți să stratificați merele felie cu felie, ușor suprapuse începând de la cercul exterior al bolului și lucrând spre centru. Împingeți ferm pe măsură ce straturile se construiesc. Rotunjiți stratul superior de felii de mere când ajungeți în vârf. Puneți un singur strat de mere feliate în crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Luați tigaia cu crusta de jos în mâna stângă și vasul inoxidabil de mere feliate în mâna dreaptă și inversați. Puneți vârfurile degetelor sub marginea bolului pentru a elibera aerul și ridicați ușor. Apăsați și mere ferme și îndreptați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Bol
12
Adăugați felii de măr pentru a îndepărta marginile ascuțite (pentru a nu perfora aluatul de plăcintă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
Măr
13
Adăugați felii de mere deasupra plăcintei pentru a rotunji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
14
Adăugați 4 linguri de paste de unt deasupra plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
15
Întindeți crusta superioară folosind aluatul de plăcintă rămas. Așezați ușor crusta superioară peste movila de mere. Neteziți părțile laterale ale crustei de plăcintă spre partea inferioară a plăcintei, trăgând pe o crustă suplimentară. Prindeți în jos pentru a sigila 2 straturi împreună. Crimp pie pentru prima dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Aluat De Plăcintă
Măr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
16
Tăiați crusta suplimentară cu spatele unui cuțit ascuțit. Re-sertizați marginile și împingeți spre plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
17
Periați cu lapte și presărați zahăr frecându-vă mâna stângă de jos în sus pentru a vă răspândi uniform zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Lapte
18
Puneți 5 orificii de abur cu un cuțit mic spre partea superioară a plăcintei. Nu vă aerisiți în partea de sus, deoarece va face ca plăcinta să se deschidă pe măsură ce se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
19
Coaceți între 350 și 375 de grade F timp de 1 oră, 20 de minute până la 1 oră și 30 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră.
21
Întindeți toppingul cald de caramel Pecan deasupra crustei începând de la baza plăcintei deasupra canelurii și lucrând spre vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Baza
Nuci Pecan
22
Stropiți caramel pecan topping cu ciocolată semidulce, ciocolată cu lapte și ciocolată albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Ciocolată Albă
Ciocolata Cu Lapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci Pecan
23
Topiți caramelele complet în cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
24
Adăugați lapte evaporat și amestecați până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
25
Adăugați nuci pecan tocate și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pecan
26
Se întinde peste plăcintă începând de la bază și lucrând.