Pattypan Squash supraumplut
Pattypan Squash supraumplut este o garnitură care servește 4. Pentru 1,45 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 241 de calorii , 6 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de sare kosher, dovlecei pattypan, fasole lima și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 35 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 83% , ceea ce este remarcabil. Încercați dovlecei pattypan umpluți , dovlecei pattypan cu ouă și salată de roșii-pattypan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge cuptorul la 400 de grade F. Pune o jumătate de tavă la cuptor pentru 15 minute.
Tăiați capetele lemnoase și înjumătățiți dovleacul în cruce. Scoateți semințele de dovleac, lăsând o coajă de 1/2 inch. Rezervați carnea.
Ungeți părțile tăiate ale dovleacului cu 1 lingură de ulei de măsline și asezonați cu 1/2 linguriță de sare și 1/4 de linguriță de piper. Aranjați dovleceii, tăiați în jos, pe tigaia preîncălzită și prăjiți până când dovleceii sunt fragezi și partea de pulpă se rumenește, aproximativ 15 minute.
Transferați dovleceii pe un platou de servire și puneți deoparte.
Între timp, tocați mărunt pulpa de dovleac rezervată.
Încinge o tigaie de fontă de 10 inci la foc mediu și adaugă lingura rămasă de ulei de măsline. Când uleiul strălucește, adăugați dovleceii tăiați, eșapa, usturoiul, 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se rumenesc, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați porumbul, limasul, nucile pecan și cimbrul. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 1 minut. Împărțiți uniform umplutura printre dovleceii fierți și serviți imediat.