Patty Se Topește
Patty Melts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 881 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, carne de vită măcinată, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Patty Se Topește, Patty Se Topește, și Tort prăjit la grătar se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mic. Aruncați ceapa feliată și gătiți încet timp de 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa devine maro aurie și moale. Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, sare și piper și Worcestershire. Formați în 4 paturi.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie separată la foc mediu. Gatiti prajiturile pe ambele parti pana se termina complet la mijloc. Asamblați patty se topește în acest fel: felie de pâine, felie de brânză, hamburger patty, 1/4 din ceapa gătită, o altă felie de brânză și o altă felie de pâine. Pe o tavă curată sau într-o tigaie, topiți 2 linguri de unt și grătați sandvișurile la foc mediu până se rumenesc.
Scoateți sandvișurile și adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie. Întoarceți sandvișurile în tigaie, răsturnându-le în cealaltă parte. Gatiti pana se rumeneste si crocant si pana se topeste branza. Feliați în jumătate și serviți imediat!