Patty La Grătar Se Topește

Grilled Patty Melts ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 777 calorii, 47G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper kosher, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Patty se topește cu ceapă la grătar, Patty la grătar se topește cu ceapă sufocată, și Ciuperci și paste elvețiene topite: sandvișuri la grătar pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș mare 2/3 plin de cărbuni și ardeți până când cărbunii sunt acoperiți de cenușă cenușie.
Se întinde uniform pe 1/2 din grătarul de cărbune.
Așezați grătarul de gătit deasupra, acoperiți grătarul și preîncălziți timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de grătar curățați cu o perie. Frecați ceapa uniform cu ulei. Formați carnea de vită în două chiftele uniforme de aproximativ 5 inci lățime și 1/2 inci grosime. Condimentați ceapa și carnea de vită pe toate părțile cu sare și piper.
Ceapa și carnea de vită la grătar peste partea fierbinte a grătarului până când sunt bine carbonizate pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți până se carbonizează pe a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Centrul de burger patties ar trebui să se înregistreze în jurul valorii de 110 F pe un termometru citit instant.
Transferați pe partea rece a grătarului.
Așezați feliile de pâine de-a lungul centrului grătarului și gătiți, întorcând ocazional, până când sunt ușor prăjite pe prima parte, aproximativ 2 minute. Întoarceți feliile de pâine, astfel încât partea prăjită să fie în sus și așezați câte 1 felie de brânză pe două dintre ele.
Așezați burger patty deasupra brânzei. Se acoperă cu ceapă, o altă felie de brânză și felii de pâine rămase, cu fața prăjită.
Acoperiți și gătiți, deschizând capacul în fiecare minut sau cam așa ceva pentru a transforma sandvișurile până când sunt bine prăjite pe ambele părți și centrul cărnii de vită înregistrează 130 până la 140 F.
Scoateți din grătar, lăsați să se odihnească timp de cinci minute, apoi serviți.