Patsy ' s Best Barbeque Beef ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 460 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, friptură de vită, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Caserola De Vită Barbeque, Friptură de vită la grătar, și Carne De Vită Coreeană (Bulgogi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați țelina, ceapa, ardeiul verde, ketchup-ul, apa, sosul de grătar, oțetul și sosul de ardei iute. Condimentează cu pudră de chili, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Sos De Grătar
Praf De Chili
Ardei Gras
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
țelină
Ceapă
Piper
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați friptura într-un aragaz lent și acoperiți cu amestecul de sos. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de aproximativ 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Tăiați carnea cu o furculiță. Creșteți temperatura de gătit la mare și continuați să gătiți până când cea mai mare parte a lichidului a fost redusă.