Patruzeci de cuișoare de pui de usturoi
Patruzeci de cuișoare de pui de usturoi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați broiler-friteuză, mai puțin-bulion de pui de sodiu, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare includ Pui cu patruzeci de catei de usturoi, Pui cu patruzeci de catei de usturoi, și Pui cu patruzeci de catei de usturoi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Cojiți pielea exterioară din capetele de usturoi și aruncați-o.
Tăiați o treime din fiecare cap de usturoi. Separați capetele de usturoi în 40 de cuișoare. Rezervați orice cuișoare rămase pentru o altă utilizare.
Așezați 35 de cuișoare în centrul unei bucăți de folie de aluminiu grea; înveliți usturoiul cu spray de gătit. Fold folie peste usturoi, etanșând bine. Puneți deoparte pachetul de usturoi și restul de 5 căței.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Așezați 5 căței de usturoi rezervați în cavitate.
Puneți pachetul de usturoi pe raft în tigaie.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 20 de minute.
Se toarnă vin peste pui și se coace 40 de minute, ungându-se ocazional cu sucuri de tigaie.
Scoateți usturoiul din tigaie; lăsați să se răcească 10 minute.
Coaceți puiul 30 de minute sau până când ați terminat.
Îndepărtați și aruncați pielea de hârtie din usturoi. Strângeți pulpa din căței de usturoi în recipientul unui mini robot de bucătărie.
Adăugați 2 linguri de bulion; procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Combinați restul de 1/2 cană de bulion, laptele evaporat și amidonul de porumb într-o cratiță mică, amestecând până se omogenizează. Gatiti la foc mediu-mare 2-3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă amestecul de usturoi și piperul în amestecul de bulion.
Serviți puiul cu sos de usturoi.