Four & Twenty Blackbirds' Junipear Pie este o vegetarian desert. O porție conține 367 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Dacă aveți gheață, zahăr demerara, portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Patru și douăzeci de mierle ' Egg ' n ' Grogg Pie, Four & Twenty Blackbirds' Green Chili Chocolate Pie, și Patru & Douăzeci Blackbirds' Negru Jos Lamaie Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crustă: amestecați făina, sarea și zahărul împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați bucățile de unt și acoperiți cu amestecul de făină folosind o racletă de bancă sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Cu un blender de patiserie, tăiați untul în amestecul de făină, lucrând rapid până când rămân în mare parte bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre (câteva bucăți mai mari sunt în regulă; aveți grijă să nu amestecați prea mult).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați apa, oțetul de cidru și gheața într-o ceașcă sau castron mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați 2 linguri din amestecul de apă cu gheață peste amestecul de făină și amestecați-l și tăiați-l cu o racletă de bancă sau o spatulă până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați mai mult din amestecul de apă cu gheață, 1 până la 2 linguri odată, folosind răzuitorul de bancă sau mâinile (sau ambele) pentru a amesteca până când aluatul se reunește într-o bilă, rămânând câteva bucăți uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
7
Strângeți și ciupiți cu vârful degetelor pentru a aduce tot aluatul împreună, stropind bucăți uscate cu mai multe picături mici de amestec de apă cu gheață, dacă este necesar, pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Formați aluatul într-un disc plat, înfășurați-l în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, de preferință peste noapte, pentru a da timp crustei să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Înfășurat strâns, aluatul poate fi refrigerat timp de 3 zile sau congelat timp de 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
10
Pentru umplutură: pregătiți și refrigerați o tigaie de plăcintă de 9 inci căptușită cu patiserie și o patiserie rotundă sau zăbrele în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
11
Sucați lămâia și portocala într-un castron mare, îndepărtând orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Pregătiți perele folosind o mașină de decojit mere sau miez, curățați-le și tăiați-le subțire cu un cuțit ascuțit sau pe o mandolină până când aveți aproximativ 5 căni feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Dragați feliile în sucul de lămâie și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
14
Se presară ușor cu 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
15
Lăsați deoparte să se înmoaie ușor și eliberați o parte din sucuri, 20 până la 30 de minute.
16
În vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu accesoriul lamei, combinați restul de 1/2 cană de zahăr granulat, făină, fructe de ienupăr, scorțișoară, sare și coajă de lămâie; procesați până când boabele de ienupăr sunt tocate și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Boabe De Ienupăr
Nonpareils Argintii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Pentru a îndepărta orice bucăți mari rămase de boabe de ienupăr, agitați amestecul de zahăr printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Lăsând în urmă orice exces de suc, transferați perele în castron împreună cu amestecul de zahăr, adăugați mierea și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Puneți bine perele în coaja de plăcintă pregătită, astfel încât să existe goluri minime, îngrămădindu-le puțin mai sus în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Jumătăți De Pere în Sirop
20
Aranjați zăbrele sau Runda de patiserie deasupra și sertizați după cum doriți.
21
Răciți plăcinta la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a seta patiseria.
22
Între timp, poziționați rafturile cuptorului în pozițiile inferioare și centrale, așezați o foaie de copt cu margini pe raftul inferior și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Periați patiseria cu spălarea ouălor pentru a acoperi și presărați cu cantitatea dorită de zahăr demerara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
24
Așezați plăcinta pe foaia de copt cu margini pe cel mai de jos raft al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
25
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când patiseria este setată și începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Coborâți temperatura cuptorului la 375 F, mutați plăcinta în grătarul central al cuptorului și continuați să coaceți până când patiseria devine maro auriu intens și sucurile clocotesc, cu 30 până la 35 de minute mai mult. Testați perele cu o frigăruie sau un cuțit ascuțit; ar trebui să fie fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
27
Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă, 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
28
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei.
29
Plăcinta se va păstra la frigider timp de 3 zile sau la temperatura camerei timp de 2 zile.