Patru Ziti Coapte Cu Brânză

Patru Ziti Coapte Cu Brânză
Patru ziti coapte cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 785 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,27 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, sare, paste ziti și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ziti La Cuptor Cu Patru Brânzeturi, Trei Ziti Coapte Cu Brânză, și Ziti la cuptor cu brânză.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista