Patru Salată De Sfeclă Pe Rucola Cu Vinaigretă De Sherry
Patru salata de sfeclă pe rucola cu vinaigrette Sherry ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată de rucola și pere cu vinetă de Sherry Dijon, Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinegretă de citrice, și Salată de sfeclă prăjită și rucola cu vinetă balsamică de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade. Spălați sfecla și tăiați tulpinile la 1/2 inch. Rezervați verdeață de sfeclă. Puneți sfecla pe o foaie de folie de aluminiu și formați o pungă, sigilând bine.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 35 de minute.