Patru Ravioli de brânză cu inimi de anghinare, măsline și Pesto

Patru Ravioli de brânză cu inimi de anghinare, măsline și Pesto
Patru Ravioli de brânză cu inimi de anghinare, măsline și Pesto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de inimi de anghinare, măsline, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui fiert cu inimi de anghinare și măsline, Pui de șampanie mediteraneană cu inimi de anghinare și măsline, și Salată de cartofi cu capere, măsline Kalamatan și inimi de anghinare.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista