Patru Pizza cu brânză cu smochine și Prosciutto

Patru Pizza Brânză cu smochine și Prosciutto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 868 calorii, 42G de proteine, și 46G de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină, smochine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Smochine, Prosciutto și Pizza cu brânză de capră, Prosciutto și Pizza cu brânză de capră, și Pizza cu smochine, Prosciutto și brânză albastră.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți smochinele într-un castron și acoperiți-le cu suc de mere.
Se lasă la macerat 15 minute.
Adăugați smochinele și o notă de suc de mere într-o tigaie sotată la foc mic.
Adăugați zahărul brun și gătiți până când lichidul s-a redus la un sirop.
Preîncălziți grătarul și cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă drojdia, apa și zahărul împreună până când drojdia se dizolvă într-o culoare netedă, bej.
Folosind un mixer de stand, adăugați făina, sarea, uleiul de măsline și oțetul.
Se amestecă până când aluatul s-a format într-o bilă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Puneți aluatul într-un bol cu ulei, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească 30 de minute.
Rotiți aluatul în 1 pizza mare sau dimensiuni mai mici pentru a le folosi ca aperitive.
Puneți aluatul pe o piatră de pizza preîncălzită, dacă coaceți în cuptor sau într-o tavă de grătar cu plasă, dacă utilizați grătarul. Gatiti pana cand aluatul este suficient de ferm pentru a adauga toppinguri.
Presărați fontina, Gruyere și mozzarella peste pizza. Folosiți doar o cantitate mică de brânză albastră, astfel încât să nu copleșiți aroma generală. Împrăștiați smochinele glazurate și fâșiile lungi de prosciutto deasupra brânzei.
Puneți pizza înapoi în cuptor sau pe grătar până când brânza s-a topit și marginile au atins culoarea aurie dorită sau textura crocantă.
Scoateți pizza la o placă de tăiere și felie.