Patru Jeleu De Ardei-Mere
Patru jeleu de ardei-mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 2192 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de cidru de mere, pectină de jeleu de fructe, ardei grași și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jeleu De Mere-Piper, Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere, și Jeleu de ardei iute, voi toți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind cinci borcane de dimensiunea unei halbe.
Jalapeos Stem. Semințe și zaruri fin suficient pentru a face 1/4 cană (Vezi notele). Tăiați gros jalapeos rămase (nu semănați); ar trebui să aveți 2 căni. Miez și tocați grosolan merele; ar trebui să aveți 5 1/2 căni. Tulpina, semințele și tocați grosolan ardeii galbeni; ar trebui să aveți 2 căni.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați jalapeos, mere și ardei grași galbeni tăiați grosier; oțet; și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des; reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când merele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 10 minute. Apăsați ușor amestecul printr-o strecurătoare fină așezată peste un castron mare; aruncați amestecul de legume sau salvați pentru alte utilizări. Clătiți și uscați tigaia.
Întoarceți lichidul în tigaie; adăugați jalapeos tăiați cubulețe, ardei roșii și verzi, unt (dacă se utilizează) și pectină. Aduceți la fierbere la foc mare, amestecând des. Se amestecă zahărul; când amestecul reia fierberea, se amestecă exact 2 minute dacă se utilizează pectină MCP (1 minut dacă se utilizează jeleu sigur sau jeleu de fructe cu bile).
Scoateți imediat de pe foc.
Îndepărtați și aruncați orice spumă din Jeleu.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/4 inch de spațiu în fiecare borcan și procesând borcane timp de 5 minute (vezi note).
Adăugați unt în gemuri și jeleuri pentru a preveni formarea spumei în timpul gătitului. Dacă omiteți untul, îndepărtați spuma înainte de a pune gem sau jeleu în borcane. Rețeta va produce cu aproximativ 1/4 cană mai puțin.
Măsurați tot zahărul într-un castron înainte de a începe rețeta. Multe rețete de conserve necesită adăugarea unui volum mare de zahăr atunci când un amestec fierbe deja; măsurarea înainte simplifică acest pas și previne greșelile.
Folosiți o riglă pentru a măsura volumul. Unele rețete necesită reducerea unui amestec cu o anumită cantitate. Pentru a stabili acest lucru cu ușurință, introduceți o riglă de lemn curată în tigaie înainte de a găti și măsurați cât de departe ajunge amestecul. Apoi gătiți conform instrucțiunilor până când s-a redus cu procentul specificat. De exemplu, dacă amestecul nefiert măsoară 4 inci în tigaie și rețeta spune să se reducă la jumătate, gătiți-l până la 2 inci.