Patratele de paine scurte cu caramel
Caramel Shortbread Squares durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 48 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr brun, sirop de porumb, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 6016 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ pătrate cu nuci de pecan , caramele sărate și pătrate cu unt de migdale și ciocolată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 C).
Într-un castron mediu, amestecați 2/3 de cană de unt, zahăr alb și făină până se sfărâmiciază uniform. Apăsați într-o tavă pătrată de 9 inci.
Coaceți timp de 20 de minute.
Într-o cratiță de 2 litri, combinați 1/2 cană de unt, zahăr brun, siropul de porumb și laptele condensat îndulcit. Se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc si se bate energic cu o lingura de lemn aproximativ 3 minute.
Se toarnă peste crusta coptă (caldă sau rece). Se răcește până când începe să se întărească.
Puneți ciocolata într-un bol care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
Se încălzește timp de 1 minut, apoi se amestecă și se continuă încălzirea și se amestecă la intervale de 20 de secunde până când ciocolata este topită și netedă.
Se toarnă ciocolata peste stratul de caramel și se întinde uniform pentru a acoperi complet. Chill.
Tăiați în pătrate de 1 inch. Acestea trebuie să fie mici pentru că sunt atât de bogate.