Pateurile vegetale ale lui Morgan
Nevoie de o curs principal vegetarian fără lactate și lacto ovo? Patties Veggie Morgan ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. Această rețetă servește 4 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 466 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, fasole neagră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 21 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 96 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Pateurile vegetale ale lui Morgan, Roz Veggie Patties, și Pateuri Vegetale Jamaicane sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie medie de sote la foc mediu, adăugați 1 uncie de ulei de măsline și toate legumele crude, cu excepția fasolei.
Se sotează până devine translucid.
Adăugați legume la fasole și amestecați bine.
Adăugați toate ingredientele uscate împreună cu oul. Se amestecă bine toate ingredientele și se formează în 4 chiftele, se acoperă și se dă la frigider timp de 30 de minute.
În tigaie sote Se adaugă 1 uncie de ulei de măsline, și se fierbe chiftele 2-3 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Pinot Noir, Tempranillo
Pinot Noir și Tempranillo sunt alegeri excelente pentru Veggie Burger. Deoarece burgerii vegetali sunt de obicei slabi, veți dori vinuri cu tanin scăzut până la mediu. Pinot noir este o alegere excelentă. O altă opțiune este tempranillo spaniol, care se împerechează frumos cu aromele pământești pe care le-ați putea avea de la fasole, linte, ciuperci etc. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brooks Willamette Valea Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!