Ficat de pui Pate durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 95 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 158 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, coniac, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate Din Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
1
Tăiați țesutul conjunctiv și grăsimea: tăiați orice grăsime sau țesut conjunctiv din ficat și aruncați.
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare saut la foc mediu și lăsați untul să se rumenească, aproximativ 3-5 minute. Nu - l lăsa să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Adăugați șalotele și saut-ul pentru 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2
Adăugați ficatul. Asigurați-vă că le spațiați bine în tigaie, astfel încât să se rumenească mai ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Presărați sare peste ficat. Întoarceți ficatul când o parte se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați capere, cimbru, usturoi, pastă de hamsii: odată ce ficatul s-a rumenit, adăugați capere, cimbru, usturoi și pastă de hamsii dacă utilizați și sautați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Deglazați cu coniac: scoateți tigaia de pe foc și adăugați rachiul. (Aveți grijă când îl readuceți la căldură, deoarece s-ar putea aprinde, mai ales dacă utilizați o gamă de gaz. Dacă da, acoperiți tigaia pentru o clipă.) Creșteți căldura la mare și lăsați coniacul să fiarbă și reduceți la consistența siropului, aproximativ 1-2 minute. Opriți focul și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Pulsați în robotul de bucătărie, adăugați unt, smântână:
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați restul de unt și smântâna și pur și pur. Amestecul va arăta puțin slăbit, dar se va întări în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Se pune în ramekins și se răcește: împachetați p.p. p. t. în ramekins sau într-un castron mic, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Pateul va dura o săptămână în frigider. Dacă doriți să-l păstrați până la o lună, turnați puțin untură topită sau putter clarificat deasupra pentru a sigila. De fiecare dată când vă cufundați în p.p. p. t., va trebui să resigilați partea superioară pentru a o păstra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Se servește întins pe biscuiți sau felii de baghetă.