Pate Din Ficat De Pui

Pate Din Ficat De Pui
Ficat de pui Pate durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 95 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 158 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, coniac, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate Din Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.

Instrucțiuni

1
Tăiați țesutul conjunctiv și grăsimea: tăiați orice grăsime sau țesut conjunctiv din ficat și aruncați.
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare saut la foc mediu și lăsați untul să se rumenească, aproximativ 3-5 minute. Nu - l lăsa să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Adăugați șalotele și saut-ul pentru 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2
Adăugați ficatul. Asigurați-vă că le spațiați bine în tigaie, astfel încât să se rumenească mai ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Presărați sare peste ficat. Întoarceți ficatul când o parte se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați capere, cimbru, usturoi, pastă de hamsii: odată ce ficatul s-a rumenit, adăugați capere, cimbru, usturoi și pastă de hamsii dacă utilizați și sautați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Deglazați cu coniac: scoateți tigaia de pe foc și adăugați rachiul. (Aveți grijă când îl readuceți la căldură, deoarece s-ar putea aprinde, mai ales dacă utilizați o gamă de gaz. Dacă da, acoperiți tigaia pentru o clipă.) Creșteți căldura la mare și lăsați coniacul să fiarbă și reduceți la consistența siropului, aproximativ 1-2 minute. Opriți focul și lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pulsați în robotul de bucătărie, adăugați unt, smântână: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați restul de unt și smântâna și pur și pur. Amestecul va arăta puțin slăbit, dar se va întări în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
9
Se pune în ramekins și se răcește: împachetați p.p. p. t. în ramekins sau într-un castron mic, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Pateul va dura o săptămână în frigider. Dacă doriți să-l păstrați până la o lună, turnați puțin untură topită sau putter clarificat deasupra pentru a sigila. De fiecare dată când vă cufundați în p.p. p. t., va trebui să resigilați partea superioară pentru a o păstra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
11
Se servește întins pe biscuiți sau felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru LegarePentru Legare
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista