Pate Din Ficat De Pui
Ficat de pui Pate durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 95 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 158 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, coniac, ficat de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate Din Ficat De Pui, și Pate De Ficat De Pui.
Instrucțiuni
Tăiați țesutul conjunctiv și grăsimea: tăiați orice grăsime sau țesut conjunctiv din ficat și aruncați.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare saut la foc mediu și lăsați untul să se rumenească, aproximativ 3-5 minute. Nu - l lăsa să ardă.
Adăugați șalotele și saut-ul pentru 1 minut.
Adăugați ficatul. Asigurați-vă că le spațiați bine în tigaie, astfel încât să se rumenească mai ușor.
Presărați sare peste ficat. Întoarceți ficatul când o parte se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Adăugați capere, cimbru, usturoi, pastă de hamsii: odată ce ficatul s-a rumenit, adăugați capere, cimbru, usturoi și pastă de hamsii dacă utilizați și sautați încă un minut.
Deglazați cu coniac: scoateți tigaia de pe foc și adăugați rachiul. (Aveți grijă când îl readuceți la căldură, deoarece s-ar putea aprinde, mai ales dacă utilizați o gamă de gaz. Dacă da, acoperiți tigaia pentru o clipă.) Creșteți căldura la mare și lăsați coniacul să fiarbă și reduceți la consistența siropului, aproximativ 1-2 minute. Opriți focul și lăsați amestecul să se răcească.
Pulsați în robotul de bucătărie, adăugați unt, smântână:
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie sau blender și pulsați de câteva ori pentru a combina.
Adăugați restul de unt și smântâna și pur și pur. Amestecul va arăta puțin slăbit, dar se va întări în frigider.
Se pune în ramekins și se răcește: împachetați p.p. p. t. în ramekins sau într-un castron mic, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin o oră înainte de utilizare.
Pateul va dura o săptămână în frigider. Dacă doriți să-l păstrați până la o lună, turnați puțin untură topită sau putter clarificat deasupra pentru a sigila. De fiecare dată când vă cufundați în p.p. p. t., va trebui să resigilați partea superioară pentru a o păstra.
Se servește întins pe biscuiți sau felii de baghetă.