Pate Din Ficat De
Pate din ficat este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. 177 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Carne de porc și Ficat Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați carnea de porc: măcinați carnea de porc printr-o mașină de tocat carne de mai multe ori pe un cadru fin.
Așezați într-un blender coniac sau coniac, Madeira sau sherry, usturoi, pătrunjel, ceapă sau ceapă, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, nucșoară.
Adăugați ficat tăiat cubulețe și amestecați câte o ceașcă la un moment dat. Condimentează cu sare și piper, adăugând un strop de Tabasco sau cayenne.
Se amestecă carnea de porc măcinată cu ficatul amestecat.
Puneți un vas de terină cu amestec de slănină și pate: tapetați o terină de 4x8 inci cu fâșii de slănină, umpleți cu amestec și acoperiți cu slănină.
Așezați terina într-un vas de copt mai mare și umpleți vasul mai mare cu apă până la jumătatea drumului de pe partea laterală a vasului p. Această" baie de apă " va ajuta P-ul să rețină umezeala și să asigure o consistență mai fină a texturii.
Coaceți descoperit într-un cuptor moderat, 350 grade F, timp de aproximativ 1 1/2 ore.
Se răcește sub o greutate: se răcește pateul sub o greutate, astfel încât să devină ferm și cu textură fină. Pentru a face acest lucru, pune o bucată de hârtie cerată sau folie de aluminiu peste pateul și a stabilit pe partea de sus de pe întreaga suprafață de un consiliu ponderate cu un obiect greu. Se răcește la frigider câteva ore.
Serviți: la timpul de servire aduceți terina la masă, feliați și serviți cu pâine sau chifle franceze cruste și un pahar de vin. De asemenea, bun cu salată și roșii.
Variație: utilizați ficat de pui, carne de porc și carne de cârnați în cantități egale. Vezi a doua mea rețetă pentru p.