Pate Din Ficat De

Pate Din Ficat De
Pate din ficat este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. 177 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Carne de porc și Ficat Pateu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați carnea de porc: măcinați carnea de porc printr-o mașină de tocat carne de mai multe ori pe un cadru fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
1
Așezați într-un blender coniac sau coniac, Madeira sau sherry, usturoi, pătrunjel, ceapă sau ceapă, ghimbir, cuișoare, scorțișoară, nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
MadeiraMadeira
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ConiacConiac
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ficat tăiat cubulețe și amestecați câte o ceașcă la un moment dat. Condimentează cu sare și piper, adăugând un strop de Tabasco sau cayenne. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sos TabascoSos Tabasco
3
Se amestecă carnea de porc măcinată cu ficatul amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
FicatFicat
4
Puneți un vas de terină cu amestec de slănină și pate: tapetați o terină de 4x8 inci cu fâșii de slănină, umpleți cu amestec și acoperiți cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
1
Așezați terina într-un vas de copt mai mare și umpleți vasul mai mare cu apă până la jumătatea drumului de pe partea laterală a vasului p. Această" baie de apă " va ajuta P-ul să rețină umezeala și să asigure o consistență mai fină a texturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1
Coaceți descoperit într-un cuptor moderat, 350 grade F, timp de aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se răcește sub o greutate: se răcește pateul sub o greutate, astfel încât să devină ferm și cu textură fină. Pentru a face acest lucru, pune o bucată de hârtie cerată sau folie de aluminiu peste pateul și a stabilit pe partea de sus de pe întreaga suprafață de un consiliu ponderate cu un obiect greu. Se răcește la frigider câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Serviți: la timpul de servire aduceți terina la masă, feliați și serviți cu pâine sau chifle franceze cruste și un pahar de vin. De asemenea, bun cu salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Variație: utilizați ficat de pui, carne de porc și carne de cârnați în cantități egale. Vezi a doua mea rețetă pentru p.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Cârnați De Porc MăcinațiCârnați De Porc Măcinați
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista