Pate De Linte Roșie

Pate De Linte Roșie
Pateul de linte roșie este un vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, Pate De Linte Roșie, și Pate De Linte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 3 litri la foc mare, combinați lintea cu 4 căni de apă și aduceți-o la fierbere. Degresați și aruncați orice spumă și adăugați frunza de dafin. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
În timp ce lintea fierbe, într-o tigaie mică sotată la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și nucile de pin și gătiți până când ceapa se înmoaie și nucile de pin încep să se coloreze, aproximativ 5 până la 7 minute. Se amestecă usturoiul, pasta de roșii, coriandrul, chimenul, chimenul, cayenne și sarea. Continuați să gătiți timp de 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoriandruCoriandru
Nuci De PinNuci De Pin
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Într-un robot de bucătărie, adăugați lintea și amestecul de ceapă și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Transferați într-un castron de servire și serviți imediat. Poate fi acoperit și răcit și servit rece.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se servește cu pâine prăjită sau crudită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista