Pate De Fructe De Căpșuni Și Rubarbă

Pate De Fructe De Căpșuni Și Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pateul de fructe de căpșuni și rubarbă. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de suc de lămâie, pectină lichidă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Capsuni P. P. fructe, Căpșuni Rubarbă Fructe Piele, și Bare De Fructe Cu Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chinculteau Jalousie Beaulieu este un vin fin, cu un nas elegant, marcat de fructe roșii și condimente. Palatul are o textură cărnoasă și taninuri fine.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Revista