Patchwork orchard pie necesită în jur 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 332 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 5,37 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec de gutui, împachetați produse de patiserie scurtă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Plăcintă Patchwork cu căpșuni și agrișe, Placinta cu vișine a regelui Orchard, și Mozaic Cizmar.
Instrucțiuni
1
Puneți gutuile într-o cratiță mare cu untul, păstaia de vanilie și semințele, scorțișoara și 2 lingurițe de apă. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați merele, sucul de lămâie și zahărul, acoperiți din nou și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3
Adăugați perele și făina și gătiți, neacoperite, timp de 5 minute mai mult amestecând ocazional pentru a opri lipirea făinii. Fructul ar trebui să fie acum moale, dar să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Scoateți păstaia de vanilie și transferați fructele într-un vas adânc de plăcintă de 22 cm. Se lasă să se răcească. Fructele pot fi acoperite și păstrate la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la grosimea unei monede de 1. Tăiați marginile, apoi tăiați în triunghiuri sau pătrate aspre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life Savers
7
Ungeți puțin ou în jurul marginii vasului și peste toate bucățile de patiserie. Începând din exterior, stratificați patiseria într-un stil patchwork, lăsând câteva goluri mici pentru ca fructele să se strecoare. Tăiați orice margini care depășesc și presărați generos cu zahăr tos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Coaceți timp de 45-50 de minute până când patiseria se rumeneste și sucurile clocotesc.
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Vin Santo sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.