Patatas Bravas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 604 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 633 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, suc de lămâie, oțet distilat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Patatas bravas, Patatas bravas, și Patatas Bravas.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță medie și acoperiți cu 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați oțet și 2 linguri de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Între timp, combinați gălbenușurile de ou, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul și 2 lingurițe de apă într-un castron de robot de bucătărie. Rulați procesorul până la omogenizare, aproximativ 5 secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet ulei de canola în flux subțire și constant, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Sosul trebuie să se îngroașe și să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați sosul într-un castron mare așezat într-o oală grea căptușită cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare, suc de lămâie și piper negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Încălziți uleiul într-o tigaie saut 12-inch antiaderentă sau din fontă dreaptă, la foc mediu-mare, până la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați cartofii într-un singur strat și gătiți, agitând tigaia și răsturnând cartofii cu o spatulă sau clești ocazional până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc. Folosind o lingură cu fante sau un păianjen cu plasă de sârmă, transferați cartofii într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Puneți cartofii într-un castron mare, stropiți cu allioli, presărați cu boia de ardei și scallions și serviți, trecând în plus masa alli-oli. Extra alli-oli se va păstra la frigider cel puțin 1 săptămână.