Pat căpșuni și miere plăcinte
Nevoie de un desert fără lactate și vegetarian? Pat căpșuni și miere plăcinte ar putea fi o reteta mare pentru a încerca. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți pe porție. Dacă aveți coajă de portocală, ou, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Plăcinte Cu Ouă Pentru Copii, Plăcinte Cu Carne De Pui, Morcovi Pentru Copii Și Nigella, și Unt De Arahide Și Jeleu Plăcinte Cu Zăbrele Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: o tigaie mini-brioșă antiaderentă de 12 numere, un tăietor rotund de prăjituri de 3 inci, un tăietor rotund de prăjituri de 2 inci
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pentru crustă: pulverizați o tigaie mini-brioșă antiaderentă de 12 numere cu spray de gătit cu ulei vegetal. Puneți o fâșie de hârtie pergament, lată de 1 inch și lungă de 5 inci în fiecare ceașcă de brioșă, permițând hârtiei în exces să depășească părțile laterale ale cupelor. Desfaceți crusta de plăcintă și folosiți tăietori rotunzi pentru prăjituri, tăiați 12 cercuri (3 inci) și 12 cercuri (2 inci) de aluat. Apăsați ușor cercurile de aluat de 3 inci în partea inferioară și laterală a cupelor de brioșă pregătite.
Pentru umplutură: într-un castron mic, bateți împreună mierea, sucul de lămâie, săgeata și coaja de portocală până la neted. Se amestecă căpșunile.
Puneți umplutura în cupele de brioșă și folosiți o perie de patiserie, periați ușor marginile aluatului cu ou bătut.
Puneți cercurile de aluat de 2 inci deasupra. Folosind dinții unei furculițe apăsați marginile aluatului împreună pentru a sigila. Periați ușor vârfurile patiseriei cu oul bătut. Folosind vârful unui cuțit, faceți o fantă lată de 1/4 inci în centrul fiecărei plăcinte.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 14 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 30 de minute. Folosind hârtia pergament care depășește ca mânere, scoateți plăcintele din tigaie.
Scoateți hârtia pergament și serviți.