Pat Anghinare Antipasto

Pat Anghinare Antipasto
Pat anghinare Antipasto ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 305 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,41 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, lămâi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Pat Anghinare Antipasto, Antipasto De Legume Pentru Copii, și Anghinare Antipasto: Carciofata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulion, 2 căni de apă, 2 lingurițe. sare, frunze de dafin, jumătate din crengutele de cimbru, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Înjumătățiți 1 din lămâi, strecurați sucul din ambele jumătăți în oală și aruncați în coji stoarse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare (aproximativ jumătate din ea; fii nemilos) până la miezul gălbui. Trim 1/2 în. de la punctele de frunze și tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. Picătură în amestec bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3
Aduceți anghinare în amestecul de bulion aproape la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când frunzele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, acoperită; apoi se răcește peste noapte și până la 3 zile.
5
Lăsați anghinarea să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
6
Scurgeți anghinarea, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați crengutele de cimbru fierte. Împărțiți anghinarea și bilele de mozzarella între plăcile de servire, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Cu un zester sau un microplan, rupeți aproximativ 1 linguriță. zest din lămâia rămasă și împrăștiați peste farfurii împreună cu crengile de cimbru rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BocconciniBocconcini
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
MicroplanMicroplan
ZesterZester
7
Se servește cu aioli de nuci de pin cu ardei roșu și pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista