Pat Anghinare Antipasto
Pat anghinare Antipasto ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. O porție conține 305 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 4,41 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, lămâi, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Pat Anghinare Antipasto, Antipasto De Legume Pentru Copii, și Anghinare Antipasto: Carciofata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulion, 2 căni de apă, 2 lingurițe. sare, frunze de dafin, jumătate din crengutele de cimbru, usturoiul și boabele de piper într-o oală mare. Înjumătățiți 1 din lămâi, strecurați sucul din ambele jumătăți în oală și aruncați în coji stoarse.
Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, scoateți frunzele exterioare (aproximativ jumătate din ea; fii nemilos) până la miezul gălbui. Trim 1/2 în. de la punctele de frunze și tăiați tulpina la aproximativ 1/2 in. Picătură în amestec bulion.
Aduceți anghinare în amestecul de bulion aproape la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperite, până când frunzele sunt fragede atunci când sunt străpunse cu un cuțit ascuțit, 20 până la 30 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, acoperită; apoi se răcește peste noapte și până la 3 zile.
Lăsați anghinarea să ajungă la temperatura camerei (aproximativ 1 oră).
Scurgeți anghinarea, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați crengutele de cimbru fierte. Împărțiți anghinarea și bilele de mozzarella între plăcile de servire, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Cu un zester sau un microplan, rupeți aproximativ 1 linguriță. zest din lămâia rămasă și împrăștiați peste farfurii împreună cu crengile de cimbru rămase.
Se servește cu aioli de nuci de pin cu ardei roșu și pâine crustă.