Pastă de pește prăjită cu vinete și dovlecei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pasta de pește prăjită cu vinete și dovlecei. O porție conține 245 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.13 pe portie. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de creveți, dovlecei, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește prăjit în tigaie umplut cu pastă de ardei iute, Midii prăjite cu Chili și pastă de fasole, și Tripă prăjită cu pastă de fasole Chili.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în 1/2 inch lățime cu bețișoare lungi de 2 inch. Aduceți o oală mare de 3 litri de apă la fiert și adăugați vinete. Blanch 1 până la 2 minute până când vinetele sunt fragede.
Îndepărtați orice oase vizibile din pește. Tăiați bine peștele.
Adăugați la robotul de bucătărie și pulsați timp de 2 secunde.
Adăugați creveți și pulsați încă 2 secunde.
Adăugați amidon de porumb, zahăr, sare, piper, ulei și ierburi și puls.
Adăugați restul ingredientelor pentru pastă și pulsați timp de 1 secundă mai mult. Pasta trebuie să aibă o textură fină, dar nu complet uniformă.
Încălziți wok la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei, usturoi și bețișoare de dovlecei și amestecați timp de 30 de secunde. Rotiți încă 1 lingură de ulei și adăugați pastă de pește cu linguri rotunjite, cu diametrul de aproximativ 1 inch. Se amestecă pentru a preveni lipirea. Gatiti 30 de secunde, apoi adaugati vinetele si prajiti inca 30 de secunde.
Adăugați mai mult ulei dacă este necesar.
Adăugați sosul de soia, zahărul și uleiul de chili în wok și amestecați.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.